Kunststof verhuisbakken = duurzaam verhuizen.

Nederlanders verhuizen gemiddeld eens in de acht jaar.  Per verhuizing zijn daar tot zo’n wel 70 verhuisdozen voor nodig. Bovendien bijna altijd gemaakt van karton. Na de verhuizing belanden vele verhuisdozen bij het oud karton, soms worden ze een tweede maal gebruikt, maar vaak eindigen de dozen als afval.
In Nederland gebruiken we jaarlijks circa 30 miljoen verhuisdozen van ongeveer een kilo per stuk. Niet echt duurzaam dus! Bijna beschamend.

U wilt wel duurzaam verhuizen ? Huur dan onze robuuste kunststof verhuisbakken.

Kunststof-verhuisdoos-huren

Duurzaam verhuizen met kunststof verhuiskratten.

Nederlanders verhuizen gemiddeld eens in de acht jaar. Zie hier meer info over de verhuisbewegingen in Nederland per stad of streek (Bron; CBS).  Per verhuizing zijn daar tot zo’n wel 70 verhuisdozen voor nodig. Vooral vaak gemaakt van karton. Na de verhuizing belanden vele verhuisdozen bij het oud karton, soms worden ze een tweede maal gebruikt.  Uiteindelijk eindigen de verhuisdozen altijd als afval. 

 Verhuisdozen

 In Nederland gebruiken we jaarlijks circa 30 miljoen verhuisdozen van ongeveer een kilo per stuk. Dat kost 100.000 bomen en 780 miljoen liter water om er weer nieuwe verhuisdozen van te maken. Derhalve, verhuisdozen van gerecycled karton bestaan altijd nog voor een kwart uit nieuwe papiervezels, omdat ze anders niet sterk genoeg zijn. Karton lijkt duurzaam. Echter vooral het recyclen van karton kost water, energie en chemicaliën om de inkt uit het papier te halen. En dat allemaal voor een product dat maximaal twee of drie keer wordt gebruikt. Misschien best zonde, en zeker niet duurzaam. Daarom is het huren van kunststof verhuisbakken vele malen duurzamer.

 Waarom kunststof verhuisbakken gebruiken ?

Duurzamer verhuizen kan met onze kunststof verhuiskratten. Omdat deze verhuisbakken van gerecycled plastic tot maar liefst 400 keer mee gaan voordat ze worden geshredderd. Erna wordt dit plastic tot nieuwe kratten gesmolten. Dat is pas duurzaam.  Klanten huren onze verhuisbakken voor hun (bedrijfs)verhuizing. Wij bezorgen deze verhuisdozen en nadien worden ze weer opgehaald. Eén kunststof verhuiskrat bespaart 250 kartonnen verhuisdozen, 25 kubieke meter schoon drinkwater, 100 liter zware chemicaliën. Naast deze voordelen worden ook honderden kilometers transport bespaart als u kiest om onze verhuisbakken te huren.

Eigenschappen verhuiskratten.

Onze verhuiskratten zijn 57 liter groot. Bovendien erg sterk, prima stapelbaar. Gemakkelijk te tillen. Bovendien met een eenvoudig deksel sluit deze kunststof verhuisdoos. Hierdoor kan de volgende verhuiskrat er gemakkelijk opgestapeld worden. Ook gegarandeerd geen uitgescheurde handvatten of ingezakte dozen. Daarom zijn onze kunststof verhuiskratten robuust en prima geschikt voor elke verhuizing. Ook voor (interne) bedrijfsverhuizingen kiest u een kunststof verhuisbak.

 

Verhuisbakken huren, los of als pakket.

 

Voordeel van onze kunststof verhuisdozen is dat u ze niet hoeft te kopen. Bovendien kiest u zelf de gewenste huurperiode.  Voor de particulier bevelen wij onze complete pakketten aan. Hierin vind u ondermeer praktisch inpakmateriaal zoals pakpapier en noppenfolie. Bovendien leveren wij in dit pakket een handige trolley waarmee u eenvoudig de kunststof verhuisdozen verrijdt. Ook zijn deze trolleys erg handig op de dag van uw verhuizing om de meubelen te transporteren. 

Bedrijfsverhuizing met verhuisbakken.

Ook zijn onze kunststof verhuiskratten perfect voor een bedrijfsverhuizing. Bureau items, boeken en orders kunnen hiermee erg eenvoudig worden verhuist. Bij een kantoor verhuizing wordt er vaak veel “papier” verhuist. Bovendien ook vaak volle mappen of ordners. Bijna altijd is dit veels te veel gewicht voor een kartonnen verhuisdoos. Met de verhuizing zakken deze in of gaan wellicht helemaal stuk. Onze verhuisbakken zijn sterk en robuust en prima geschikt voor een kantoor verhuizing. En met de handige trolleys ontziet u de rug want tillen is amper nodig.

Levering van onze verhuisbakken.

Onze verhuisbakken worden met onze eigen bezorgdienst wekelijks geleverd. Bijna altijd bezorgen wij zelf in de regio van Amsterdam – Haarlem – Utrecht. Ook in onze thuisregio – Kop van Noord-Holland. Of u kiest om de verhuisbakken af te halen aan ons magazijn. Lees hier meer over het bezorgen en retourneren van onze verhuiskratten.

Scroll naar top